facebook ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

Νικολόπουλος Ανδρέας

IP_nikolopoulos
Ομότιμος Καθηγητής ΟΠΑ

Οι Διαπραγματεύσεις και οι Εργασιακές Σχέσεις είναι οι ειδικότητές μου, τις οποίες εισήγαγα και δίδαξα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Στο διάστημα αυτό, και μετά την Ομοτιμοποίησή μου, έχω συμμετάσχει ως εκπαιδευτής και ως σύμβουλος σε πλήθος εταιριών (Εθνική Τράπεζα, ΙΚΕΑ, Ελληνικά Πετρέλαια, Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, ΔΕΗ, ΓΕΕΘΑ, κ.λπ.). Παράλληλα, έχω χειριστεί 200 υποθέσεις εργατικών διαφορών κατά τη διάρκεια της 20ετούς θητείας μου ως Μεσολαβητής και Διαιτητής στον ΟΜΕΔ (Οργανισμός Μεσολάβησης – Διαιτησίας). Έχω διδάξει για δεκαετίες επτά μεταπτυχιακά προγράμματα στο ΟΠΑ και εξακολουθώ να διδάσκω σε τέσσερα από αυτά. Εκτός αυτών, προσφέρω δύο επιπλέον προγράμματα κατάρτισης στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ΟΠΑ:

(α) το Certificate In Negotiations (CIN: www.cin.aueb.gr, από το 2012) και

(β) το Tailor Made Negotiations (TMN: www.tmn.aueb.gr, από το 2020)

Παράλληλα προσφέρω από το 2020 το ηλεκτρονικό συμβουλευτικό πρόγραμμα Negotiations GPS (www.negotiationsgps.com), μέσω της Εταιρίας Αξιοποίησης του ΟΠΑ.

Οι σπουδές μου πραγματοποιήθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, την Τυβίγγη και το Δ. Βερολίνο, από το οποίο έλαβα το διδακτορικό μου. Κατά τη διάρκεια της 35ετούς θητείας μου στο ΟΠΑ έχω διατελέσει τρεις φορές Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και δύο φορές Αντιπρόεδρος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα

  • dummy kedivim-opa@aueb.gr

  • dummy210 8203 912


Για τα Δια Ζώσης Προγράμματα:

  • dummydz@aueb.gr

  • dummy210 8203 916, 912, 914


Για τα eLearning Προγράμματα:

  • dummysecretary@elearning.aueb.gr

  • dummy210 8203 753

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© Copyright ΚΕΔΙΒΙΜ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Search