facebook ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

Μπρίνια Βασιλική

IP_brinia
ΕΔΙΠ ΟΠΑ

Η Δρ Βασιλική Μπρίνια είναι διδάσκουσα στο τμήμα Πληροφορικής και συγκεκριμένα στο Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δυο πτυχία (B. Sc.) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.), πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών, πτυχίο Συμβουλευτικής και προσανατολισμού, Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D.) στις Επιστήμες της Αγωγής ενώ έχει εκπονήσει Μεταδιδακτορική Έρευνα (Post Doc) στη διδακτική της εκπαίδευσης ενηλίκων. Έχει εκπαιδευτεί στην εκπαίδευση ενηλίκων με καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους σε εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ισλανδία, την Νορβηγία, την Φιλανδία, την Σουηδία, την Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Διδάσκει επί σειρά ετών σε Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών όπως το ΜΠΣ «Εκπαίδευση Ενηλίκων» και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Έχει σχεδιάσει δυο εκπαιδευτικά προγράμματα εκπαίδευσης εκπαιδευτών στο ΟΠΑ και το ΕΑΠ. Συγκεκριμένα, το 2010 σχεδίασε με εκπαιδευτικές καινοτομίες το Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του οποίου η δομή και η λειτουργία του στηρίζεται στις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων ενώ το 2018 σχεδίασε το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (ΠΔΕ) της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου του οποίου η δομή και η λειτουργία του στηρίζεται στις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Με την Εκπαίδευση Ενηλίκων ασχολείται ενεργά από το 1994 επιστημονικά αλλά και ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων με πολυάριθμες ώρες εκπαίδευσης σε ΑΕΙ, ΙΕΚ, ΔΙΕΚ, ΚΕΚ, Κολλέγια καθώς και σε ενδοεπιχειρησιακές εκπαιδεύσεις. Για 10 χρόνια είχε την επιστημονική ευθύνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων στο ΚΕΚ του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ). Από το 2001 είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων (Απόφαση 171/13-12-2001 του ΕΚΕΠΙΣ)-ΑΜ. 400466-Μητρώο Α και το 2006 (Απόφαση ΔΣ 380/23-11-2006 και απόφαση ΔΣ 417/9-8-2007 του ΕΟΠΠΕΠ)-ΑΜ ΕΒ00466-Μητρώο Β.

Έχει εκτεταμένη ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχοντας συγγράψει πληθώρα επιστημονικών εργασιών μεταξύ άλλων και για την εκπαίδευση ενηλίκων ενώ συμμετέχει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα

  • dummy kedivim-opa@aueb.gr

  • dummy210 8203 912


Για τα Δια Ζώσης Προγράμματα:

  • dummydz@aueb.gr

  • dummy210 8203 916, 912, 914


Για τα eLearning Προγράμματα:

  • dummysecretary@elearning.aueb.gr

  • dummy210 8203 753

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© Copyright ΚΕΔΙΒΙΜ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Search