facebook ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ
Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων Εργαζόμενων από τη ΔΥΠΑ με Πιστοποίηση

Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων Εργαζόμενων από τη ΔΥΠΑ με Πιστοποίηση


Online Branding και Επικοινωνία
 

Image
Σύντομη Περιγραφή

Ο εκπαιδευόμενος θα λάβει τις απαραίτητες γνώσεις για να υποστηρίξει το τμήμα δημόσιων σχέσεων της επιχείρησης στην προσπάθειά του να μεταβεί από την παραδοσιακή στη σύγχρονη μορφή του μάρκετινγκ, να υποστηρίζει το όραμα και τους σκοπούς της επιχείρησης και να λειτουργεί αποτελεσματικά στο πλαίσιο ομάδων εργασίας. Επιπρόσθετα, να διενεργεί έρευνα ψηφιακού μάρκετινγκ, να εντοπίζει την ομάδα-στόχο και να επιλέγει τεχνικές προσέγγισής της, να σχεδιάζει ένα ολοκληρωμένο πλάνο ψηφιακής διαφήμισης, να χαράσσει την στρατηγική για την προώθηση των προϊόντων στις τοπικές και διεθνείς αγορές και να διαμορφώνει τιμολογιακές πολιτικές ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε αγοράς.

Βασικές ψηφιακές δεξιότητες
χρήσης Η/Υ και εφαρμογές γραφείου
(ECDL Profile Basic)

Image
Σύντομη Περιγραφή

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εργάζονται πάνω σε έγγραφα και υπολογιστικά φύλλα, εκτελώντας τόσο βασικές, όσο και πιο προχωρημένες λειτουργίες. Παράλληλα, δίνεται έμφαση σε έννοιες και ορολογία που σχετίζονται με την περιήγηση και την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, ενώ αναλύονται οι τρόποι αποστολής και λήψης ηλεκτρονικών μηνυμάτων και χρήσης του ηλεκτρονικού ημερολογίου. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταρτιζομένων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων εφαρμογής της γνώσης και επίλυσης προβλημάτων σε αυθεντικά επαγγελματικά περιβάλλοντα, καθώς και σε απόκτηση απαραίτητων προσόντων και δεξιοτήτων πάνω στην τεχνολογία της πληροφορίας και επικοινωνίας (Τ.Π.Ε).

Ειδικός Σχεδιασμού Ιστοσελίδων και Εφαρμογών

Image
Σύντομη Περιγραφή

Ο εκπαιδευόμενος θα λάβει τις απαραίτητες γνώσεις για να σχεδιάζει και αναπτύσσει απλές, αλληλεπιδραστικές ή δυναμικές ιστοσελίδες και διαδικτυακές εφαρμογές, με χρήση ακόμα και αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού, καθώς και να τις διασυνδέει με σχεσιακές βάσεις δεδομένων.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Image
Σύντομη Περιγραφή

Ο εκπαιδευόμενος θα λάβει τις απαραίτητες γνώσεις για να εκτελεί διεπιχειρηματικές συναλλαγές με ιδιαίτερη έμφαση στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και τις συναλλαγές B2B, να περιγράφει όλες τις βασικές αρχές των συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου κατηγορίας B2B σε επίπεδο σχεδιασμού και να κάνει χρήση διάφορων λογισμικών προγραμματισμού και προμηθειών (ERP). Τέλος, θα είναι σε θέση να διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό χρήμα και να κάνει συναλλαγές χρησιμοποιώντας με ασφάλεια και εναλλακτικά ψηφιακά νομίσματα, όπως τα κρυπτονομίσματα, γνωρίζοντας τους κινδύνους και τις απάτες που υπάρχουν.

Προχωρημένες ψηφιακές δεξιότητες χρήσης Η/Υ και εφαρμογές γραφείου (ECDL Profile Advanced)

Image
Σύντομη Περιγραφή

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εργάζονται πάνω σε έγγραφα και υπολογιστικά φύλλα, εκτελώντας πιο προχωρημένες λειτουργίες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταρτιζομένων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων εφαρμογής της γνώσης και επίλυσης προβλημάτων σε αυθεντικά επαγγελματικά περιβάλλοντα, καθώς και σε απόκτηση απαραίτητων προσόντων και δεξιοτήτων πάνω στην τεχνολογία της πληροφορίας και επικοινωνίας (Τ.Π.Ε).

Ψηφιακές Δεξιότητες Κοινωνικής Δικτύωσης με εφαρμογές στο χώρο εργασίας (Social Media)

Image
Σύντομη Περιγραφή

Ο εκπαιδευόμενος θα λάβει τις απαραίτητες γνώσεις για να χρησιμοποιεί τα εργαλεία διαδικτυακής ανάλυσης (Web Analytic Tools), να παρουσιάζει τις τεχνικές ερμηνείας των αποτελεσμάτων με σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους για την επιχείρηση, πάντα στα πλαίσια ενός σχεδίου στρατηγικού ηλεκτρονικού μάρκετινγκ που θα καταρτίζει ώστε να έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα

  • dummy kedivim-opa@aueb.gr

  • dummy210 8203 912


Για τα Δια Ζώσης Προγράμματα:

  • dummydz@aueb.gr

  • dummy210 8203 916, 912, 914


Για τα eLearning Προγράμματα:

  • dummysecretary@elearning.aueb.gr

  • dummy210 8203 753

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© Copyright ΚΕΔΙΒΙΜ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Search