facebook ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

Ψιλούτσικου Μαρίνα

IP_psiloutsikou
ΕΔΙΠ ΟΠΑ

Η Μαρίνα Ψιλούτσικου έχει διδακτορικό στη Στρατηγική των Επιχειρήσεων από το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ. Είναι Personal Brand Strategist και μέλος ΕΔΙΠ του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ. Διδάσκει μαθήματα Μάρκετινγκ, Στρατηγικής και Ερευνητικής Μεθοδολογίας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Είναι επιστημονικά υπεύθυνη των προγραμμάτων elearning του ΟΠΑ «Μεθοδολογία Έρευνας σε Διοικητικές και Κοινωνικές Επιστήμες» και «Personal Branding». Το ερευνητικό της έργο έχει παρουσιαστεί σε διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια και περιοδικά σε θέματα στρατηγικής, μάρκετινγκ και personal branding. Έχει τιμηθεί με δύο Best Paper Awards. Έχει επιβλέψει δεκάδες διπλωματικές εργασίες σε θέματα μάρκετινγκ και branding. Οι έρευνές της έχουν λάβει σημαντική δημοσιότητα και έξω από τα ακαδημαϊκά όρια με εξέχουσες εκείνες για την αγοραστική συμπεριφορά στη διάρκεια της Black Friday και της πανδημίας Covid-19.

Το 2022 ξεκίνησε ένα κανάλι microlearning για θέματα προσωπικού μάρκετινγκ και διαχείρισης καριέρας (youtube.com/@marinapsiloutsikou). Έχει τακτική παρουσία στα μεγαλύτερα εγχώρια ΜΜΕ (π.χ., Alpha TV, ΕΡΤ, Ναυτεμπορική TV, ΕΡΑ, ΣΚΑΙ Radio, Marie Claire, Mdame Figaro, Marketing Week, HR Professional) όπου μιλάει και γράφει για θέματα προσωπικού branding και διαχείρισης καριέρας.

Το συμβουλευτικό της έργο περιλαμβάνει συνεργασίες με κορυφαία παραγωγικά υπουργεία και σημαντικές επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν δύο βιβλία της πάνω στο ακαδημαϊκό coaching και mentoring και υπήρξε υποψήφια στην τελική φάση των βραβείων βιβλίου Public το 2016.

Το βιβλίο της "Μεθοδολογία Έρευνας στις Διοικητικές Επιστήμες" είναι διαθέσιμο από τις εκδόσεις Κάλλιπος του ΕΜΠ (https://repository.kallipos.gr/handle/11419/8599?&locale=el).

Σε δική της επιστημονική επιμέλεια κυκλοφορούν οι μεταφράσεις των βιβλίων "Θεωρία Παιγνίων»από τις εκδόσεις Broken Hill και «Έρευνα σε Κοινωνικές Επιστήμες" από τις εκδόσεις Προπομπός.

Μπορείτε να τη βρείτε στα Social Media

https://www.facebook.com/marina.psiloutsikou

https://www.linkedin.com/in/psiloutsikou

https://www.instagram.com/mpsilout/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα

  • dummy kedivim-opa@aueb.gr

  • dummy210 8203 912


Για τα Δια Ζώσης Προγράμματα:

  • dummydz@aueb.gr

  • dummy210 8203 916, 912, 914


Για τα eLearning Προγράμματα:

  • dummysecretary@elearning.aueb.gr

  • dummy210 8203 753

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© Copyright ΚΕΔΙΒΙΜ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Search