facebook ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

Ζωγράφου Ειρήνη

IP_zografou
Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια

Η Ειρήνη Ζωγράφου είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Απέκτησε το διδακτορικό της από το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ, και είναι κάτοχος international MBA από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ, καθώς και MSc από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Με πολυετή εργασιακή εμπειρία στην εκπαίδευση εργαζομένων, στη διαχείριση έργων, και στην εξυπηρέτηση πελατών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, η Ειρήνη έχει βραβευτεί για τον επαγγελματισμό και τη συνολική εργασιακή της επίδοση από τον Όμιλο Emirates (Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), όπου και εργαζόταν επί σειρά ετών. Το επαγγελματικό της υπόβαθρο υπήρξε η αφορμή για να συνεχίσει την καριέρα της στον ακαδημαϊκό χώρο, με σκοπό να εξερευνήσει, μέσω της έρευνας, τον αντίκτυπο του employer branding στα οργανωσιακά αποτελέσματα μιας επιχείρησης.

Το ερευνητικό της έργο επικεντρώνεται στο στρατηγικό HRM, στο employer branding, και στην οργανωσιακή απόδοση, με μέρη της δουλειάς της να έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά, όπως το περιοδικό Employee Relations. Η δουλειά της έχει επίσης παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια, όπως το European Academy of Management και το Cranet conference, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, έχει υπηρετήσει ως εντεταλμένη διδάσκουσα στο πρόγραμμα Executive MBA του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει ενεργά στον σχεδιασμό και τη συνδιδασκαλία υλικού ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) για μαθήματα που σχετίζονται με τη διοίκηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, στο ΟΠΑ. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε μια σειρά ερευνητικών προγραμμάτων, τόσο εθνικών όσο και ευρωπαϊκών. Τέλος, η Ειρήνη είναι υπεύθυνη επικοινωνίας για το HRM & OB Track στο European Academy of Management.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα

  • dummy kedivim-opa@aueb.gr

  • dummy210 8203 912


Για τα Δια Ζώσης Προγράμματα:

  • dummydz@aueb.gr

  • dummy210 8203 916, 912, 914


Για τα eLearning Προγράμματα:

  • dummysecretary@elearning.aueb.gr

  • dummy210 8203 753

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© Copyright ΚΕΔΙΒΙΜ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Search