facebook ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

Το Γραφείο Διασύνδεσης Με Την Αγορά Εργασίας του ΟΠΑ στην υπηρεσία των καταρτιζομένων του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δία Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) και το Γραφείο Διασύνδεσης (ΓΔ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους παρέχοντας στους καταρτιζόμενους των προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ τις υπηρεσίες που προσφέρονται και στους φοιτητές/απόφοιτους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του ΟΠΑ.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι πολυδιάστατες και αφορούν την προετοιμασία, την ένταξη, και την επανατοποθέτηση των καταρτιζόμενων στην αγορά εργασίας.

Αναλυτικότερα, οι καταρτιζόμενοι του ΚΕΔΙΒΙΜ ΟΠΑ θα μπορούν:

  • να λαμβάνουν εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με πολυποίκιλο περιεχόμενο και θεματολογία (σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, ενημέρωση για τις ανάγκες της αγοράς, προετοιμασία για την διαδικασία της συνέντευξης & εικονικές συνεντεύξεις, πρόσβαση και τεχνικές αναζήτησης στην αγορά εργασίας, ενίσχυση αυτογνωσίας, διερεύνηση προσωπικών κλίσεων και ανάπτυξη δεξιοτήτων, σχεδιασμός πλάνου καριέρας, διαχείριση διλημμάτων και μεθοδολογία λήψης αποφάσεων, ανάπτυξη στρατηγικών αναζήτησης εργασίας κ.ά.).
  • να συμμετέχουν σε ομαδικές συμβουλευτικές συναντήσεις (5-6 ατόμων) με τα ίδια αντικείμενα, αλλά και με θεματικές που αναδεικνύονται από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους. Οι προσφερόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες υποστηρίζονται από τη χρήση εξειδικευμένων ηλεκτρονικών εργαλείων (π.χ. ψυχομετρικά τεστ) καθώς και έντυπου υλικού (Οδηγοί Βιογραφικού Σημειώματος & Συνέντευξης, Βιβλιογραφία σχετική με την αγορά εργασίας, Ενημερωτικό έντυπο για αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό, κ.ά.).
  • να συμμετέχουν στην κεντρική εκδήλωση σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου, «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ», η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές και τις φοιτήτριες να γνωρίσουν από κοντά πολύπειρα στελέχη της αγοράς εργασίας, να παρουσιάσουν τα προσόντα και τις δεξιότητες τους μέσω συνεντεύξεων γνωριμίας και να διεκδικήσουν ευκαιρίες έναρξης και ανάπτυξης της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.
  • να παρακολουθούν εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία απευθύνονται σε πολυπληθές κοινό με εξωτερικούς εισηγητές, μέσω των οποίων παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες δεξιότητες που επιζητά το νέο διεθνοποιημένο περιβάλλον.
  • να αποστέλλουν το βιογραφικό τους με βάση τις αγγελίες απασχόλησης– πολλές αποκλειστικές για το κοινό του ΟΠΑ – που δημοσιεύει το ΓΔ, μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί, και μέσω των οποίων ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός φοιτητών και αποφοίτων τοποθετείται κάθε χρόνο επιτυχώς σε θέσεις απασχόλησης με βάση το επιστημονικό τους υπόβαθρο και τις εργασιακές τους προτιμήσεις.

Περισσότερες υπηρεσίες για το Γραφείο Διασύνδεσης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του εδώ: https://www.aueb.gr/career

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης Με Την Αγορά Εργασίας του ΟΠΑ στην υπηρεσία των καταρτιζομένων του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα

  • dummy kedivim-opa@aueb.gr

  • dummy210 8203 912


Για τα Δια Ζώσης Προγράμματα:

  • dummydz@aueb.gr

  • dummy210 8203 916, 912, 914


Για τα eLearning Προγράμματα:

  • dummysecretary@elearning.aueb.gr

  • dummy210 8203 753

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© Copyright ΚΕΔΙΒΙΜ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Search