facebook ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

Σεμινάριο Λογιστικής & Φορολογίας - Τελετή αποφοίτησης σειράς 2019-20

Σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα, έγινε, παρουσία συγγενών και φίλων, η απονομή των τίτλων επαγγελματικής εκπαίδευσης στους αποφοίτους του Σεμιναρίου Εκπαίδευση Επαγγελματιών στη Λογιστική και Φορολογία (ΛΟΓΙΦΟΡ – logifor.aueb.gr). Η αποφοίτηση αφορούσε στις σειρές 2019-2020 (καθυστέρηση λόγω COVID) και 2020-2021.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος, Καθηγητής Κων/νος Καραμάνης, συνεχάρη τους αποφοίτους και ευχαρίστησε του εκπαιδευτές για το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που αποτυπώνεται στις άριστες αξιολογήσεις από τους εκπαιδευόμενους. Τόνισε επίσης ότι αποτελεί προτεραιότητα η διατήρηση των δεσμών με τους αποφοίτους, μέσα από εκδηλώσεις και ενημερωτικές ημερίδες που διοργανώνει τακτικά το Πρόγραμμα.

Στους αποφοίτους του προγράμματος εκφώνησε λόγο ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Μαυραγάνης. Στο λόγο του ο κ. Μαυραγάνης αναφέρθηκε στην διαμορφωμένη κατάσταση στο επάγγελμα του Φοροτεχνικού Λογιστή και στις προοπτικές για το άμεσο μέλλον.

Ο κ. Μαυραγάνης αναφέρθηκε επίσης στην ίδρυση της Ακαδημίας Φορολογίας και Λογιστικής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου πριν ένα χρόνο (https://www1.eplo.int/taxacademy?language=gr). Η Ακαδημία αποτελεί σημαντικό φορέα για την προβολή και επεξεργασία θέσεων για τη φορολογία και τη λογιστική και θα συνεχίσει τις δημόσιες παρεμβάσεις της σε θέματα ενδιαφέροντος του επαγγέλματος. Τέλος, κάλεσε τους αποφοίτους να εγγραφούν ως μέλη και να παρακολουθούν τις εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ με ζωντανές και ευχάριστες συζητήσεις σε ομάδες των παρευρισκόμενων. Σε ανάμνηση της όμορφης εκδήλωσης, φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Προγράμματος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα

  • dummy kedivim-opa@aueb.gr

  • dummy210 8203 912


Για τα Δια Ζώσης Προγράμματα:

  • dummydz@aueb.gr

  • dummy210 8203 916, 912, 914


Για τα eLearning Προγράμματα:

  • dummysecretary@elearning.aueb.gr

  • dummy210 8203 753

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© Copyright ΚΕΔΙΒΙΜ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Search