facebook ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ
DigiMa

10 χρόνια DigiMa

20ος κύκλος εκπαίδευσης σε Digital Marketing & Social Media με Πιστοποίηση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έναρξη 22 Σεπτεμβρίου.

 

Το καταξιωμένο από την αγορά εργασίας εκπαιδευτικό πρόγραμμα DigiMa – Digital Marketing & Social Media κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και 20 εκπαιδευτικές σειρές. Από το 2014 που ξεκίνησε έχει συμβάλει καθοριστικά στην επαγγελματική αναβάθμιση και εξέλιξη όσων δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο αντικείμενο.

Το συστηματικά ανανεωμένο πρόγραμμα καλύπτει με πρακτικές γνώσεις ολόκληρο το φάσμα του ψηφιακού μάρκετινγκ σε 87 ώρες κατανεμημένες στη διάρκεια 3 μηνών: στρατηγική και e-marketing plan, στόχοι και KPIs, SEO, Search & display advertising, Web analytics, Content marketing, Social media (Meta-Facebook-Instagram, YouTube, TikTok, LinkedIn), νομικά θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ. Η πρακτική εφαρμογή των γνώσεων υλοποιείται με workshops και την εκπόνηση πραγματικού project.
 
Το DigiMa απευθύνεται σε επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου του Marketing, της διαφήμισης, των πωλήσεων αλλά και γενικότερα της επιχειρηματικότητας ή της πληροφορικής (ελεύθερους επαγγελματίες), ανεξαρτήτως κλάδου. Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης με φυσική παρουσία στην αίθουσα ή εξ αποστάσεως με σύγχρονη σύνδεση (live) των εκπαιδευόμενων από το χώρο τους.
 
Θέλετε να αναπτύξετε τη δραστηριότητά σας μέσα από τα ψηφιακά μέσα; Έχετε ένα συνεργάτη που θέλετε να εκπαιδεύσετε ή να συνεργαστείτε αποτελεσματικότερα μαζί του για την ψηφιακή σας προβολή; Ο επόμενος κύκλος ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου!
 
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και κάντε την αίτησή σας: https://www.digima.gr/digima/ | 2108203916.

10 χρόνια DigiMa

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα

  • dummy kedivim-opa@aueb.gr

  • dummy210 8203 912


Για τα Δια Ζώσης Προγράμματα:

  • dummydz@aueb.gr

  • dummy210 8203 916, 912, 914


Για τα eLearning Προγράμματα:

  • dummysecretary@elearning.aueb.gr

  • dummy210 8203 753

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© Copyright ΚΕΔΙΒΙΜ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Search