facebook ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ

Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Κοινωνικά Δίκτυα (DigiMa)

PI_digima
Σύντομη περιγραφή προγράμματος
Η επιτυχημένη εφαρμογή ψηφιακών μέσων προϋποθέτει, πέραν της γνώσης των ίδιων των μέσων, την εύστοχη ένταξή τους στο πλαίσιο μιας στρατηγικής μάρκετινγκ και των συγκεκριμένων στόχων της. Με αυτό το σκεπτικό, η εκπαίδευση καλύπτει αρχικά το σχεδιασμό μιας στρατηγικής digital marketing και στη συνέχεια προχωρά στα επιμέρους ψηφιακά μέσα και εργαλεία. H εφαρμογή των γνώσεων που αποκτιούνται σε 87 ώρες εκπαίδευσης υλοποιείται με την εκπόνηση ενός πραγματικού project.
Τρόπος διεξαγωγής
Οι καταρτιζόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα με δύο διαφορετικούς τρόπους: με δια ζώσης παρακολούθηση, ή παρακολούθηση με Live Streaming, δηλαδή μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από τον χώρο της επιλογής τους. Οι καταρτιζόμενοι επιλέγουν τον τρόπο παρακολούθησης στην αίτησή τους. H Live Streaming μέθοδος παρέχει τα εξής πλεονεκτήματα:
  • Εκπαίδευση χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς
  • Παρακολούθηση των διαλέξεων (Live) από το χώρο του εκπαιδευόμενου
  • Δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων στον διδάσκοντα
  • Δυνατότητα παρακολούθησης της βιντεοσκοπημένης διάλεξης σε μεταγενέστερο χρόνο έως την ολοκλήρωση του προγράμματος
  • Ηλεκτρονική διάθεση του εκπαιδευτικού υλικού του Προγράμματος (ολόκληρο το εκπαιδευτικό υλικό προσφέρεται δωρεάν)
Θεματικές ενότητες
  1. Τάσεις της αγοράς και σχεδιασμός ψηφιακής στρατηγικής
  2. Δείκτες μέτρησης αποτελεσματικότητας (analytics)
  3. Δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου (content marketing)
  4. Εργαλεία και μέθοδοι ψηφιακής προβολής και διαφήμισης (SEO, SEM, Display, Affiliate)
  5. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάρκετινγκ μέσω κινητών συσκευών (mobile marketing)
  6. Ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης (integrated digital action plan)
Εκπαιδευτικό υλικό
Οι στόχοι του προγράμματος και το προφίλ του κοινού στο οποίο απευθύνεται μας οδήγησαν στο σχεδιασμό μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που συνδυάζει θεωρητικό υπόβαθρο, ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευόμενων και πρακτική εφαρμογή. Οι παρουσιάσεις των εισηγητών συνοδεύονται από πρακτικά παραδείγματα, μελέτες περίπτωσης (case studies), ασκήσεις εφαρμογής και, ανάλογα με το θέμα, χρήση εφαρμογών σε Η/Υ. Ένα πολύ σημαντικό συστατικό της εκπαίδευσης αποτελεί η εκπόνηση ενός ατομικού project.
Η αξία του προγράμματος
Οι καταρτιζόμενοι αποκομίζουν:
  • τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική χρήση των ψηφιακών μέσων και εργαλείων, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής digital marketing,
  • πρακτική εφαρμογή των γνώσεων μέσα από το project,
  • άμεση επαφή με κορυφαία στο αντικείμενό τους στελέχη – ειδικούς της αγοράς,
  • ευρύτερη επαγγελματική προοπτική μέσα από τη δυναμική της ομάδας των υπόλοιπων εκπαιδευόμενων, τις εμπειρίες και την ανταλλαγή μαζί τους,
  • προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης: οι γνώσεις και το επίπεδο του DigiMa έχουν ήδη αναγνωριστεί στην αγορά εργασίας και σημαντικό μέρος των αποφοίτων έχουν ανελιχθεί επαγγελματικά,
  • συνεχή ενημέρωση γνώσεων: επειδή το ταξίδι μάθησης στο χώρο του digital δεν τελειώνει ποτέ, οι απόφοιτοι του DigiMa έχουν συνεχή πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με το υλικό του προγράμματος και μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα των επόμενων εκπαιδευτικών σειρών
  • ένταξη στην κοινότητα των αποφοίτων του DigiMa: DigiMa community αριθμεί περισσότερους από 1000 απόφοιτους (DigiMa & e-DigiMa), μέλη κλειστής ομάδας στο Facebook και στο LinkedIn. Η ομάδα είναι ιδιαίτερα ενεργή στην ανταλλαγή εμπειριών, ευκαιριών εργασίας, συνεργασίας, υποστήριξης και επαγγελματικής ενημέρωσης.
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 87 ώρες σύγχρονης εκπαίδευσης και την εκπόνηση πραγματικού project σε διάρκεια 3,5 μηνών. Οργανώνονται δύο εκπαιδευτικές σειρές DigiMa ανά έτος: Φεβρουάριο - Μάιο και Σεπτέμβριο - Ιανουάριο. Τα μαθήματα γίνονται Τρίτη και Παρασκευή 18.30-21.30 στους χώρους του ΚΕΔΙΒΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα).
Μέθοδοι αξιολόγησης και υπολογισμού τελικού βαθμού
Εκπόνηση εργασίας εφαρμογής (project)
Αναλυτική ιστοσελίδα προγράμματος
Γλώσσα Διδασκαλίας
Ελληνικά
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30/07/2024
Έναρξη προγράμματος: 20/09/2024
Ολοκλήρωση προγράμματος: -
Επιστημονική περιοχή
Τρόπος διεξαγωγής
Άλλες σημαντικές πληροφορίες
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στην αίθουσα 32 άτομα, εξ αποστάσεως παρακολούθηση μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (live streaming) χωρίς αυστηρό περιορισμό.
Μονάδες ECTS: 6
Ώρες σύγχρονης κατάρτισης: 87
Περιλαμβάνονται οι ώρες κατάρτισης με διδασκαλία σε αίθουσα, σε εργαστήριο, ή εξ αποστάσεως (μέσω livestreaming) μαζί με τα τυχόν διαλλείματα.
Ώρες ασύγχρονης κατάρτισης: 45
Περιλαμβάνονται οι ώρες κατάρτισης (ενδεικτικά) με χρήση πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (eLearning).
Επιπλέον ώρες ενασχόλησης: 48
Περιλαμβάνονται οι επιπλέον ώρες ενασχόλησης (ενδεικτικά) και μπορεί να περιλαμβάνουν ατομική μελέτη, συγγραφή εργασιών, συμμετοχή σε επιτόπιες επισκέψεις, συμμετοχή σε εξετάσεις, κ.α.
Συνολικές ώρες: 180
Οι συνολικές ώρες περιλαμβάνουν τις ώρες σύγχρονης και ασύγχρονης κατάρτισης, καθώς και τις επιπλέον ώρες ενασχόλησης.
Εβδομάδες εκπαίδευσης: 13
Περιλαμβάνονται οι εβδομάδες κατά τις οποίες προβλέπονται δραστηριότητες οποιασδήποτε μορφής.
Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.
Υποστήριξη
Πέτρος Καλκάνης, Υπεύθυνος Υλοποίησης Δια Ζώσης Προγραμμάτων, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 8203914
Ντίνα Καβαλάρη, Γραμματεία Υποστήριξης Δια Ζώσης Προγραμμάτων, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 8203916
Σε ποιους απευθύνεται
Το DigiMa απευθύνεται σε επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου του Marketing, της διαφήμισης, της πληροφορικής και γενικότερα της επιχειρηματικότητας, ανεξαρτήτως κλάδου, που επιθυμούν να αναπτύξουν, να βελτιώσουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους στο digital marketing.
Προαπαιτούμενες Γνώσεις
Βασικά προαπαιτούμενα αποτελούν η επαγγελματική εμπειρία δύο τουλάχιστον ετών, οι βασικές γνώσεις των ψηφιακών μέσων και η ουσιαστική διάθεση για μάθηση.
Έγγραφα που ζητούνται κατά την υποβολή της αίτησης (πληροφορίες)
Βιογραφικό σημείωμα (υποχρεωτικό)
Αντίγραφο δικαιολογητικών για τη χορήγηση έκπτωσης (προαιρετικό)
Αποδεικτικό έγγραφο προσωπικών στοιχείων (υποχρεωτικό)
Κόστος
ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: 1100€
LIVE STREAMING: 1100€
Περιγραφή δόσεων
Α) 1η Δόση-Προκαταβολή 200€
Β) 2η Δόση 450€
Γ) 3η Δόση 450€
*Το ποσό των δόσεων Β' & Γ' διαφέρει όταν ο καταρτιζόμενος δικαιούται έκπτωση (βλ. ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ προγράμματος)
Οι καταρτιζόμενοι αρχικά υποβάλλουν αίτηση στο πρόγραμμα χωρίς ταυτόχρονη καταβολή διδάκτρων. Εφόσον γίνουν δεκτοί σε αυτό, ενημερώνονται σχετικά με τα ύψη των δόσεων των διδάκτρων και τις αντίστοιχες προθεσμίες τους με το μήνυμα αποδοχής τους, το οποίο αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκπτωτική πολιτική (Δικαιολογητικά)
Άνεργοι: 25%
Ομαδική εγγραφή (τουλ. 4 ατόμων της ίδιας επιχείρησης/οργανισμού): 15%
Απόφοιτοι ΟΠΑ: 10%

Ενδεικτικά σχόλια από άτομα που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα

Η παρακολούθηση του Digima ήταν, μια εξαιρετική επιλογή για την πλήρη κατανόηση, όλων εκείνων των εννοιών που απαρτίζουν το Digital Μarketing.

Αγγελική Δάρα
E-commerce Manager

ΑΔ

Το πρόγραμμα μου έδωσε μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση για το digital marketing. Ήταν πολύ καλά δομημένο με εξαιρετικούς ομιλητές και καθηγητές

Σωτηρία–Ελευθερία Παντελάκη
Πωλήσεις

ΣΠ
Πολύ καλό πρόγραμμα με εισηγητές τα σπουδαιότερα επαγγελματικά στελέχη του χώρου και εξειδικευμένους Ακαδημαϊκούς. Κάλυψε πλήρως τα θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ, θεωρητικά & πρακτικά. Το υλικό το χρησιμοποιώ & το συμβουλεύομαι καθημερινά. Ευχαριστώ DigiMa!
ΜΜ
Συστήνω το DigiMa ανεπιφύλακτα, επειδή μετουσιώνει μοναδικά εμπεριστατωμένα την θεωρία της marketing analytics σε πράξη #project, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί σε όλη την διάρκεια - από το πρώτο έως το τελευταίο μάθημα - αμείωτο τον ενθουσιασμό των εκπαιδευομένων με το να ενθαρρύνει την άμεση συμμετοχή-εμπλοκή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία με την δημιουργική τους διάδραση. Εξαιρετικά καλά οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα! Αισθάνομαι τυχερή και υπερήφανη που συμμετείχα.
ΜΜ
Μία πολύ καλή αρχή για να κατανοήσει κανείς τις βασικές έννοιες του Digital Marketing αλλά και το πως η ιδέα μπορεί να γίνει πράξη! Σου δίνει τα σωστά εφόδια ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα δικά σου projects!
ΤΝ
Το Πρόγραμμα Digima συνέβαλε ουσιαστικά στην επαγγελματική μου εξέλιξη. Στο διάστημα που το παρακολούθησα μου προσέφερε τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να διεκδικήσω μία νέα, καλύτερη θέση εργασίας. Το συνιστώ σε όλους τους εργαζόμενους και μη στο digital marketing!
ΜΔ
Without really having any previous engagement with Marketing & Social Media, I did learn the slang and I am now able to understand the whole ecosystem effectively. It's a total Must if you ask me!
ΑΜ
Το επέλεξα (DigiMa) ανάμεσα σε άλλα αντίστοιχα προγράμματα και ήταν η σωστή επιλογή!
ΔΜ
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, το οποίο μου προσέφερε μία συνολική θεώρηση της έννοιας του ψηφιακού μάρκετινγκ αλλά και χρήσιμο υλικό για περαιτέρω προσωπική έρευνα και ενασχόληση.
ΒΜ
Το DigiMa αποδείχθηκε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πολυεργαλείο. Στο μικρότερο δυνατό μέγεθος (χρονικά) δίνει τα περισσότερα και πιο συχνά χρήσιμα εργαλεία ψηφιακής επικοινωνίας και marketing. Στην περίπτωση μου, μου έδωσε για ένα κλάσμα του outsourcing μιας ψηφιακής καμπάνιας για το προσωπικό μου project, τα skills να το ολοκληρώσω μόνος μου, αλλά και μια συνολική εικόνα του ψηφιακού επικοινωνιακού και marketing οικοσυστήματος. Time well spent!
ΕB
Μια σειρά σεμιναρίων από αξιόλογους καταξιωμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές καθώς και επαγγελματίες ανθρώπους στο χώρο του e-commerce. Η δομή και το πρόγραμμα της εκπαίδευσης καλύπτει όλες τις digital ανάγκες και θέτει τις σωστές βάσεις για το (δύσκολο) χώρο του e-marketing.
ΜΖ
To DigiMa του ΚΕΔΙΒΙΜ ΟΠΑ είναι ένα πρόγραμμα ουσιαστικό, μεστό και στοχευμένο! Εξαιρετικό added value για τους ανθρώπους των επιχειρήσεων, που συνίσταται από το υψηλό επίπεδο των σπουδαστών, των εισηγητών και των ακαδημαϊκών!
ΕΚ
Πολύ καλό πρόγραμμα με εισηγητές τα σπουδαιότερα επαγγελματικά στελέχη του χώρου και εξειδικευμένους Ακαδημαϊκούς. Κάλυψε πλήρως τα θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ, θεωρητικά & πρακτικά. Το υλικό το χρησιμοποιώ & το συμβουλεύομαι καθημερινά. Ευχαριστώ DigiMa!
ΜΜ
Εξαιρετική εμπειρία. Σφαιρική γνώση, ουσιαστική & εφαρμοσμένη κατάρτιση και ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Επιλεγμένοι εισηγητές με γνώσεις & φοβερή διάθεση και πολύ καλή οργάνωση. Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα.
ΈΒ
Το πρόγραμμα DigiMa του ΚΕΔΙΒΙΜ ΟΠΑ προσφέρει από κάθε άποψη μία ολοκληρωμένη κατάρτιση στο ψηφιακό μάρκετινγκ! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
ΕΕ
Δείτε όλα τα σχόλια χρηστών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα

  • dummy kedivim-opa@aueb.gr

  • dummy210 8203 912


Για τα Δια Ζώσης Προγράμματα:

  • dummydz@aueb.gr

  • dummy210 8203 916, 912, 914


Για τα eLearning Προγράμματα:

  • dummysecretary@elearning.aueb.gr

  • dummy210 8203 753

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

© Copyright ΚΕΔΙΒΙΜ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Search